Optimaliseer je wervingsproces

Lumina Select is de op maat gemaakte wervingstool waarmee u de meest geschikte kandidaten aan openstaande functies, rollen en vacatures kunt koppelen.

Vind de juiste mensen, stel de juiste vragen, onthul verborgen potentieel en vermijd kostbare wervingsfouten. 

De kracht van Lumina Select

Lumina Select gebruikt persoonlijkheid om ‘competentiepotentieel’ te voorspellen. Deze aanpak helpt u om uw rekruteringsproces en loopbaan-coaching wetenschappelijker te maken. Het identificeert ook getalenteerde kandidaten die misschien over het hoofd zouden worden gezien in meer traditionele selectiebenaderingen.


eenvoud

1. Meet 16 job competenties

2. Helder en eenvoudig te begrijpen samenvattingsrapport op één pagina

3. Toont de sterkten en zwakten van de kandidaat

4. Geeft een indicatie van het te verwachten stressgedrag van de kandidaat

wetenschappelijk

Jaren van onderzoek tonen aan dat persoonlijkheid kan worden gebruikt om gedragspatronen te voorspellen. Een goed passende persoonlijkheid kan bijdragen aan het succes van een persoon in een rol, terwijl een slecht passende persoonlijkheid een blokkade voor succes kan zijn. Ons onderzoek laat zien dat persoonlijkheid tot 18% van de variantie in functieprestaties kan uitmaken.

Het uitgebreide digitale Lumina Select-aanbod biedt de Lumina Job Profiler, de Lumina Select Portrait Walkthrough en de Lumina Select Interviewgids, gepresenteerd in Lumina Learning’s eigen Applicant Tracking System (ATS).

Job profiler

Met de Lumina Job Profiler kunt u uw digitaal Select profiel op maat maken om te focussen op de meest relevante competenties voor elke rol die je waarvoor u aan het aanwerven bent. U kunt ook gebruik maken van onze handige jobspecifieke competentiesjablonen op basis van echt gegevens om u te helpen bij het kiezen van uw competenties.

portrait walkthrough

Ons interactief digitaal rapport stelt u in staat om een kandidaat-zijn of haar potentieel voor elke competentie te zien, te verkennen welke kwaliteiten bepalend zijn voor elke competentie, en potentiële risicofactoren, zoals competentieblokkers en overbelast gebruik, te onderzoeken.

interviewgids

Onze volledig aanpasbare kandidaat-interviewgidsen stellen u in staat om de te bevragen competenties te selecteren om u te helpen de juiste vragen te stellen.

Interesse om met Lumina Select aan de slag te gaan?