Verhoog zelfbewustzijn en verbeter samenwerking 

Lumina Spark onthult je totale persoonlijkheid en biedt een unieke profielschets van wie je werkelijk bent.

Verhoog zelfbewustzijn, onthul verborgen potentieel en werk beter onder druk. Ontdek praktische acties voor verbeterde communicatie, teamwerk en leiderschap. Vind je innerlijke spark. Vergroot jouw potentieel.


De kracht van Lumina Spark

De Lumina Spark profielschets geeft mensen onmiddellijke herkenning en biedt een uniek rapport over hen als individu – niet over andere mensen die op hen lijken. Het model is eenvoudig te begrijpen, maar bevat grote diepte en nuance.

diepgang

Lumina Spark gaat 2 lagen dieper dan de meeste leersystemen. Door de 8 aspecten en de 24 eigenschappen krijgen de 4 kleuren duidelijk meer waarde. 

Bovendien meet Lumina naast de ‘dagelijkse’ persona ook de ‘overbelaste’ en ‘instinctieve’ persona. Deze worden niet afgeleid van de ‘dagelijkse’ persona, maar onafhankelijk gemeten.

Nuance

Lumina meet persoonlijkheden op een continuüm.

Mensen bevinden zich niet in een ’type’, maar reageren afhankelijk van de omstandigheden waar ze zich in bevinden. Hierdoor wordt een ‘hokjesgeest’ vermeden en wordt de diversiteit tussen mensen zichtbaar.

Meer weten? Registreer je voor een gratis demoworkshop!

Lumina inspireert om vaardigheden te ontwikkelen

Lumina Spark inspireert mensen om vaardigheden te ontwikkelen, die het meest nodig zijn op de werkplek: samenwerking, aanpassingsvermogen, een mindset voor groei, authenticiteit en het vermogen om zichzelf en anderen te leiden. In één tool biedt het drie lenzen, die je instinctieve persona, je dagelijkse persona en je overbelaste persona beoordelen, om je consistente inzichten in je totale persoonlijkheid te geven en de noodzaak voor aanvullende tests te weg te nemen.

Interesse om met Lumina Spark aan de slag te gaan? 

Download de gratis Lumina Splash App en ontdek je unieke persoonlijke Splash

Word meer zelfbewust en leer hoe jij je verhoudt tot anderen. Gebruik onze app en verken jouw unieke Lumina Splash – een herkenbare, visuele weergave van wie je bent.