Ontdek en ontwikkel je leiderschapsstijl en leid de weg op jouw eigen manier 

Lumina Leader geeft executives een goed begrip van hun natuurlijke leiderschapsstijl. Het laat hen zien hoe ze met vertrouwen en authenticiteit kunnen leiden, terwijl ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen aanpassen aan de behoeften van hun mensen en hun organisatie.

Het biedt ook een kans om feedback van anderen binnen en buiten de organisatie te verkrijgen. Dit geeft meer inzicht in de persoonlijkheid van de leider.

De kracht van Lumina Leader

Lumina Leader verhoogt het zelfbewustzijn, besluitvormings-vermogen en het vertrouwen om anderen te leiden in tijden van toegenomen concurrentie en ambiguïteit. 

Lumina Leader stelt leiders in staat hun carrièreblokkades aan te pakken, meer veelzijdig en veerkrachtig te worden wanneer ze leiding geven in tijden van verandering en mensen te motiveren om high-performers te worden.

inhoud

Lumina Leader biedt leiders informatie die moeilijk ergens anders te vinden is. Het onthult een accuraat beeld van hun unieke leiderschapsstijl. Het wijst ook op blokkades en blinde vlekken en geeft aanbeveling hoe deze te vermijden.

De 360 review, met de mogelijkheid tot het geven van anonieme woordelijke feedback, geeft leiders een verhelderend beeld van hoe verschillende groepen van mensen (baas, collega’s, medewerkers en overigen) hun leiderschapsstijl ervaren.

VOORDELEN
  1. Begrijp hoe je persoonlijkheid jouw leiderschapsstijl bepaalt
  2. Vertrouw op je eigen authentieke leiderschapsstijl
  3. Leer hoe je jouw leiderschapstalenten kunt maximaliseren en je beperkingen kunt verminderen
  4. Ontwikkel leidinggevenden die echte waarde toevoegen aan jouw organisatie


Interesse om met Lumina Leader aan de slag te gaan? Contacteer ons voor meer informatie!