Ontwikkel de prestaties van je verkoopsproces

Lumina Sales stelt je in staat om op wetenschappelijke basis jouw mensen te ontwikkelen en de omzet te laten groeien. Door te begrijpen hoe je eigenschappen het verkoopproces ondersteunen en door de impact van jouw overbelaste momenten te verzachten, krijg je meer omzet. Door te concentreren op het rendement binnen jouw relatie maximaliseer je tegelijkertijd het rendement op de investering.

De kracht van Lumina Sales

Lumina Sales biedt professionals de vaardigheden om op een natuurlijke manier te onderhandelen door een relatielens in het verkoopproces te brengen en de verkoopresultaten te stimuleren. Het laat zien hoe ze het verschil kunnen maken dat vervolgens het verschil maakt in het verkoopproces.


ONTWIKKELING

Lumina Sales helpt verkoopprofessionals hun prestaties voortdurend te evalueren en verbeteren. Het laat hen zien hoe ze hun aanpak kunnen aanpassen en op respectvolle wijze afgestemd kunnen zijn op de klant en hun prioriteiten kunnen handhaven. Verkoopleiders hebben nu een gemeenschappelijke taal om hun teams te coachen en te ontwikkelen.

ZELFBEWUSTZIJN

Lumina Sales geeft professionals zelfbewustzijn. Wat zijn mijn voorkeuren? Waar zijn mijn lichtpuntjes en blinde vlekken? Wat overdrijf ik en wat doe ik niet genoeg? Het helpt ervoor te zorgen dat de beste dag die ze in de verkoop hebben, degene is die nog steeds voor hen ligt.

Interesse om met Lumina Sales aan de slag te gaan? Contacteer ons voor meer informatie!