Ontwikkel je emotionele intelligentie en vaardigheden

Lumina Emotion leert ons hoe we onze persoonlijkheid effectief kunnen managen om aan veranderende contextuele eisen te voldoen, wat onze natuurlijke kwaliteiten ook mogen zijn.

Het vermogen om onze reactie op een situatie te kiezen is krachtig – Lumina Emotion geeft mensen die mogelijkheid. Verbeterde emotionele intelligentie, aanpassingsvermogen en veerkracht zijn slechts enkele van de voordelen die organisaties ervaren.

De kracht van Lumina Emotion

Lumina Emotion gebruikt het Big5-persoonlijkheidsmodel om aan te tonen dat persoonlijkheidskenmerken feitelijk de onderbouwing zijn voor de meerderheid van de traditionele emotionele competenties. Lumina Emotion geeft een holistisch en evenwichtig beeld en erkent dat alle eigenschappen nuttig en effectief kunnen zijn op hun eigen manier. Zowel introversie als extraversie kunnen bijvoorbeeld bijdragen aan emotionele intelligentie in verschillende contexten, terwijl veel traditionele modellen suggereren dat extraversie belangrijker is.

innovatief

Lumina Emotion laat zien hoe sociaal wenselijke eigenschappen, die vaak worden gezien als de sleutel tot emotionele intelligentie, averechts kunnen werken wanneer ze worden overspeeld. Evenzo levert ons onderzoek bewijs dat onderschatte eigenschappen, die traditionele EQ-modellen doorgaans niet zien als betrokken bij het aansturen van emotionele intelligentie, in feite bronnen van emotionele kracht kunnen worden.

VOORDELEN
  1. Je emoties opmerken en begrijpen
  2. Je gedrag aanpassen en adequaat reageren
  3. De waarde van verschillende emotionele reacties begrijpen
  4. Jouw gedrag afstemmen in de richting van doelen en waarden


Interesse om met Lumina Emotion aan de slag te gaan?