24jun2024

Wil je graag dieper ingaan op het thema 'Onboarding' en meteen zelf ervaren wat de Lumina Spark tool hierin kan betekenen voor jou en je organisatie? Dan ontvangen we je graag! 

Van 13:00 tot 17:00

Bij Kantoor Management Spark

Smidstraat 145, 2590 Berlaar

EUR 299 (excl. BTW)

Onboarding is een cruciale fase in de reis van een nieuwe medewerker binnen een organisatie. Een effectieve onboarding kan het verschil maken tussen een betrokken, productieve medewerker en iemand die zich ongemakkelijk en ongeïnspireerd voelt. 

Lumina Spark kan een waardevolle bijdrage leveren aan het onboardingproces van een organisatie door inzicht te bieden in de persoonlijkheidskenmerken en voorkeursstijlen van zowel nieuwe medewerkers als het bestaande team. Het draagt bij aan een positieve en effectieve onboardingervaring door het verbeteren van communicatie, samenwerking en begrip tussen nieuwe medewerkers en hun teamleden.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshop ga je meteen actief aan de slag met de Lumina Spark tool om zo te ervaren waar deze tool jou en je organisatie kan ondersteunen bij je onboardingsproces. Je ontvangt hiervoor ook jouw persoonlijk Lumina Spark profiel. 

Wanneer: 24 juni 2024 van 13u tot 17u

Locatie: Management Spark | Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Prijs: EUR 299 excl. BTW voor een halve dag workshop en je persoonlijk Lumina Sparkprofiel. Tip: Schrijf je in voor zondag 16 juni 2024, dan ontvang je een korting van € 50 en betaal je € 249 excl. BTW.

 

Na inschrijving krijg je een link toegestuurd naar de online vragenlijst voor de opmaak van je persoonlijke Lumina Spark profiel, dat je tijdens de workshop ontvangt (t.w.v. 249 €).

Er zijn 9 plaatsen beschikbaar.

Terug naar evenementenoverzicht

Comments are closed