29apr2021
30apr2021

De Lumina Select kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Select model te gebruiken als onderdeel van hun wervings-, selectie- en/of talentontwikkelingsactiviteit. Tijdens deze interactieve tweedaagse workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Select de juiste mensen met de juiste job kunnen matchen.

Van 09:00 tot 17:00

Smidstraat 145 2590 Berlaar

EUR € 2.495,00 (excl. BTW)

 

Ben je reeds gekwalificeerd voor Lumina Spark, dan volg je enkel de tweede workshopdag en betaal je € 1.595 (excl. BTW).

 

PROGRAMMA

DAG 1 | EEN LUMINA SPARK ERVARING

Tijdens deze interactieve dag doet u in een workshopomgeving ervaring op met de Lumina Spark profielschets. Lumina Select bouwt immers verder op Lumina Spark om een overzicht te creëren van de voorkeuren en kwaliteiten van een kandidaat.

DAG 2 | INZICHT IN SELECTIEOPLOSSINGEN MET LUMINA SELECT

Tijdens deze dag doet u ervaring op met de Lumina Select profielschets. Uw bekwaamheid wordt uitgebouwd om krachtige selectieoplossingen te bieden met gebruik van Lumina Select en het ondersteunende materiaal en u leert het Lumina Digital Select systeem gebruiken en aanpassen aan uw behoeften.

 

DOELSTELLINGEN

  • Je bekwaamheid uitbouwen om krachtige selectieoplossingen te bieden met gebruik van Lumina Digital Select en het ondersteunende materiaal.
  • De theoretische achtergrond van het Lumina Digital Select model begrijpen.
  • Het Lumina Digital Select systeem kunnen gebruiken en aanpassen aan jouw behoeften.

 

 

Terug naar evenementenoverzicht

#

Comments are closed