22feb2024

Wil je graag kennismaken met de achtergrond, opbouw en vele toepassingsmogelijkheden van de Lumina Spark profielschets? Kom dan naar onze gratis demoworkshop.

Van 10:00 tot 13:00

Bij Kantoor Management Spark

Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Ben je coach, trainer, HR manager of leidinggevende en zoek je naar innovatieve tools om individuele en teamontwikkeling te stimuleren? Kom en ontdek de kracht van het Lumina Spark model tijdens onze gratis demoworkshop! Deze unieke gelegenheid biedt je een voorproefje van de transformerende inzichten en mogelijkheden die het Lumina Spark model te bieden heeft.

DOELSTELLINGEN

  • Inzicht in Lumina Spark: Ontdek de basisprincipes en wetenschappelijke onderbouwing van het Lumina Spark model en ontdek hoe het kan bijdragen aan teamcoaching, personeelsontwikkeling en leiderschap.
  • Praktische toepassingen: Ervaar hoe Lumina Spark kan worden gebruikt om het bewustzijn en de effectiviteit van individuen en teams te ontwikkelen.
  • Q&A-sessie: Stel al je vragen aan onze ervaren facilitators en ontdek hoe Lumina Spark jouw activiteiten kan ondersteunen.

PROGRAMMA
10:00 Start demoworkshop
12:30 Broodjesbuffet
13:00 Einde

Na inschrijving krijg je een link toegestuurd naar de online vragenlijst voor de opmaak van je persoonlijke Lumina Spark profiel, dat je tijdens de demoworkshop ontvangt (t.w.v. 249 €).

 

Registratie is niet meer mogelijk

Terug naar evenementenoverzicht

Comments are closed