05okt2023

Wil je graag kennismaken met de achtergrond, opbouw en vele toepassingsmogelijkheden van de Lumina Spark profielschets? Kom dan naar onze gratis demoworkshop.

Van 18:00 tot 21:00

Bij Kantoor Management Spark

Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Ben jij gebeten door de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties? Zoek je een wetenschappelijke tool met diepgang en nuance, die jouw kennis en kunde op het vlak van ontwikkeling, coaching of leiderschap kan ondersteunen?

Dan is Lumina Spark misschien iets voor jou...

Lumina Spark is een gevalideerde psychometrische tool, die je totale persoonlijkheid onthult en je een unieke profielschets biedt van wie je werkelijk bent. Met behulp van de Lumina profielschets verkennen mensen hun gedrag en persoonlijkheid. Binnen een kleurrijk kader krijgen ze meer inzicht in zichzelf en hun relaties.

Wil je graag kennismaken met de achtergrond, opbouw en toepassingsmogelijkheden van de Lumina profielschets? Ben je benieuwd wat Lumina Spark kan betekenen voor jou en jouw klanten, team en/of organisatie? Dan nodigen we je graag uit op onze gratis demoworkshop.

PROGRAMMA
18:00 Ontvangst met broodjesbuffet
18:30 Demoworkshop
20:30 Nakaarten met een hapje en een drankje
21:00 Einde

Na inschrijving krijg je een link toegestuurd naar de online vragenlijst voor de opmaak van je persoonlijke Lumina Spark profiel, dat je tijdens de demoworkshop ontvangt (t.w.v. 249 €).

 

Registratie is niet meer mogelijk

Terug naar evenementenoverzicht

Comments are closed