Kwalificatieworkshop Lumina Spark

De Lumina Spark kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Spark model en de persoonlijkheidsprofielen te gebruiken als onderdeel van hun coaching- en trainingspraktijk. Tijdens deze interactieve driedaagse workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Spark inspirerende interventies kunnen verwezenlijken.

DAG 1 | ERVAAR ZELF EEN LUMINA SPARK WORKSHOP

Tijdens deze interactieve dag doe je in een workshopomgeving ervaring op met de Lumina Spark profielschets. Je deelt “best practice” ervaringen in het coachen en faciliteren met de effectieve Lumina Spark instrumenten voor gedragsverandering. Deze dag is bedoeld om nieuwe ideeën op te doen over hoe je het materiaal kunt inzetten bij jouw klanten.

 

DAG 2 | INZICHT IN HET MODEL, DE MANDALA EN DE PROFIELSCHETS VAN LUMINA SPARK

We gaan in op alle details en de achtergrond van het model, zodat je volledig vertrouwd raakt met het model en ook de meer diepgaande vragen van klanten probleemloos kunt beantwoorden. De verbanden tussen de Jungiaanse psychologie en de “Big Five” worden toegelicht. In de loop van de dag oefen je ook zelf met het terugkoppelen van profielschetsen.

 

DAG 3 | FACILITEREN EN/OF COACHEN IN DE PRAKTIJK

De laatste dag is bedoeld om te oefenen met het faciliteren en coachen met het model en praktische ervaring op te doen. We onderzoeken hoe het model kan worden gebruikt in verschillende contexten en met verschillende uitkomsten. Tot slot kijken we naar een aantal ethische overwegingen en maken we afspraken over het vervolgtraject van het kwalificatieproces.

  • Je bekwaamheid uitbouwen om inspirerende interventies te doen met het gebruik van Lumina Spark en het ondersteunende materiaal.
  • De theoretische achtergrond, de ontwikkel-methode en de validiteit van het Lumina Spark model begrijpen.
  • Een belangrijke ervaring hebben in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving.
  • ‘My Lumina Online’ kunnen personaliseren en gebruiken zodat het jouw eigenheid en jouw benadering van de business weergeeft.
Datum/Tijd Workshop naam en lokatie Taal
09/12/2020 - 10/12/2020   -   8:30 - 17:00 Kwalificatieworkshop Lumina Spark - december 2020 (Klik voor meer info en inschrijven)
Domein Martinus, Halle-Zoersel Antwerpen
NL
05/02/2021 - 06/02/2021   -   8:30 - 17:00 Kwalificatieworkshop Lumina Spark - februari 2021 (Klik voor meer info en inschrijven)
Domein Martinus, Halle-Zoersel Antwerpen
NL

EUR 3.445,00

Exclusief BTW – Inclusief lunch, drank en versnaperingen tijdens de workshop, informatiemap, toegang tot webportaal met bijkomende informatie, Lumina Spark kaartspel, Lumina gold-abonnement voor 1 jaar, 303 gratis punten goed voor 3 Lumina Spark profielen.

Als uw organisatie een Vlaamse KMO is, kunt u beroep doen op opleidingssteun via de KMO-portefeuille. Wij zijn erkend dienstverlener met erkenningsnummer DV.O219245. Vraag tijdig je subsidie aan via www.kmo-portefeuille.be.