In tegenstelling tot andere salestrainingen gaat Lumina Sales uit van de waarde van elke persoon/persoonlijkheid binnen het salesproces.

We stellen de verschillen centraal en stimuleren diversiteit. In bepaalde verkoopmodellen ligt het accent op manipuleren en op basis van suggestie en selectieve informatie de klant over de streep trekken. Bij Lumina hebben we integriteit hoog in het vaandel.

Lumina Sales benadrukt het belang van het opbouwen van relaties met klanten. In onze praktische workshops leren deelnemers hoe zij het vertrouwen van de klant kunnen bevorderen en hoe zij daarmee de basis leggen voor toekomstige projecten. In onze visie is de langetermijnrelatie de enige belangrijke relatie.

De Lumina Sales profielschets bekijkt hoe de persoonlijke eigenschappen van invloed zijn op de prestatie van het individu in iedere fase van de zes fasen tellende Lumina Sales Cyclus. Lumina Sales geeft een frisse kijk op verkoopgedrag en -processen door inzicht te geven in de sterktes en zwaktes van iedere individu. Deze worden verbonden aan en getoond langs de lijnen van de Lumina Sales Cyclus. Hiermee wordt de impact van persoonlijke voorkeuren en blinde vlekken op de verkoopcyclus bloot gelegd.

Download hier een voorbeeldprofiel

WORKSHOPS

Sales management

Werk jij in sales en wil je effici├źnter worden in je job om zo meer resultaat te boeken? Of ben je een zelfstandige kei in je vakgebied, die meer orders of opdrachten wil binnenhalen?

Kwalificatieworkshop Lumina Sales

Tijdens de Lumina Spark Kwalificatieworkshop heeft u inzicht vergaard over de inhoud, de werking en de systematiek van deze tool.