26nov2024

Wil je graag kennismaken met de achtergrond, opbouw en vele toepassingsmogelijkheden van de Lumina Emotion profielschets? Kom dan naar onze gratis demoworkshop.

Van 13:00 tot 16:00

Bij Kantoor Management Spark

Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Ben je therapeutisch coach, emotiecoach, EQ-coach, burn-out coach, veerkrachtcoach, perfectionismecoach, bedrijfspsycholoog of professional in een vergelijkbare of leidinggevende rol? Ben je nieuwsgierig naar de transformerende kracht van Lumina Emotion en hoe dit model kan bijdragen aan het versterken van emotionele intelligentie en het bevorderen van mentaal welzijn bij individuen en in teams?

We nodigen je graag uit voor onze gratis Lumina Emotion Demoworkshop, een inspirerende kennismaking met dit baanbrekende model en de transformerende impact ervan op persoonlijke en professionele groei.

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in Lumina Emotion: Ontdek de basisprincipes van Lumina Emotion en hoe het model emotionele intelligentie, mentaal welzijn en veerkracht ondersteunt.
  • Praktische toepassingen: Ervaar zelf de kracht van Lumina Emotion en ontdek hoe het model kan worden gebruikt om het mentaal welzijn en de effectiviteit van individuen en teams te ontwikkelen.
  • Q&A-sessie: Stel al je vragen aan onze ervaren facilitators en ontdek hoe Lumina Emotion jouw activiteiten kan ondersteunen.

PROGRAMMA
13:00 Ontvangst met broodjesbuffet
13:30 Demoworkshop
16:00 Einde

Na inschrijving krijg je een link toegestuurd naar de online vragenlijst voor de opmaak van je persoonlijke Lumina Emotion profiel, dat je tijdens de demoworkshop ontvangt (t.w.v. 249 €).

 

Er zijn 20 plaatsen beschikbaar.

Terug naar evenementenoverzicht

Comments are closed