Zelfmanagement

Tijdens ons professionele en persoonlijke leven komen we telkens weer voor nieuwe uitdagingen staan. Loop je bijvoorbeeld geregeld vast in je werk of je privéleven? Lijkt het soms alsof alles en iedereen je tegenwerkt? Twijfel je vaak aan jezelf? Kan je moeilijk keuzes maken of nee zeggen? Komt er zelden iets van de doelen die je jezelf stelt? Heb je het gevoel dat je niet al je kwaliteiten optimaal benut? Kortom, heb je het gevoel dat je je leven lijdt in plaats van het leiden?

Vaak missen we een leidraad om sluimerende sterkten te ontwikkelen en zwakten in balans te brengen. Ontdekken dat we daarbij onze blinde vlekken ten nutte kunnen maken, geeft nieuwe energie om de uitdagingen aan te gaan.

U wordt in deze driedaagse workshop naar een hoger niveau van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap gebracht. U leert uw leven te hanteren in de plaats van er door gehanteerd te worden.

  • Inzicht krijgen in de eigen kwaliteiten, sterkten, valkuilen en blinde vlekken
  • Ontwikkelen van doelgerichtheid
  • Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap (zelfreflectie en zelfsturing)
  • Leren werken met aandacht, intuïtie, gevoelens en gedachten-beïnvloeding
  • Succes creëren voor jezelf en anderen
Geen workshops beschikbaar momenteel

EUR 2.668

Exclusief BTW – Inclusief lunch, drank en versnaperingen tijdens de workshop, werkmap en persoonlijk Lumina Spark profiel.

Als uw organisatie een Vlaamse KMO is, kunt u beroep doen op opleidingssteun via de KMO-portefeuille. Wij zijn erkend dienstverlener met erkenningsnummer DV.O219245. Vraag tijdig je subsidie aan via www.kmo-portefeuille.be.