Kwalificatieworkshop Lumina Leader

De Lumina Leader kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Leader model en de persoonlijkheidsprofielen te gebruiken als onderdeel van hun coaching- en trainingspraktijk. Tijdens deze interactieve workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Leader inspirerende leiderschapsontwikkelingen kunnen verwezenlijken.

Tijdens één interactieve dag doet u in een workshopomgeving ervaring op met de Lumina Leader profielschets. U deelt “best practice” ervaringen in het coachen en faciliteren met de effectieve Lumina Leader instrumenten voor gedragsverandering. Deze dag is bedoeld om nieuwe ideeën op te doen over hoe u het materiaal kunt inzetten bij uw klanten.

  • Je bekwaamheid uitbouwen om inspirerende interventies te doen met het gebruik van Lumina Leader en het ondersteunende materiaal.
  • De theoretische achtergrond van het Lumina Leader model begrijpen.
  • Een belangrijke ervaring hebben in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving.
  • ‘My Lumina Online’ kunnen gebruiken zodat het een aangepast Leader-profiel weergeeft.
Geen workshops beschikbaar momenteel

EUR 1.548,00

Exclusief BTW – Inclusief lunch, drank en versnaperingen tijdens de workshop en informatiemap.

Als uw organisatie een Vlaamse KMO is, kunt u beroep doen op opleidingssteun via de KMO-portefeuille. Wij zijn erkend dienstverlener met erkenningsnummer DV.O219245. Vraag tijdig je subsidie aan via www.kmo-portefeuille.be.