Kwalificatieworkshop Lumina Emotion

De Lumina Emotion kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Emotion model en de persoonlijkheidsprofielen te gebruiken als onderdeel van hun coaching- en trainingspraktijk. Tijdens deze interactieve workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Emotion inspirerende ontwikkeltrajecten kunnen verwezenlijken.

DAG 1 | EEN LUMINA EMOTION ERVARING

Deze dag is bedoeld om iedereen een ervaring te geven over hoe Lumina Emotion wordt gebruikt bij het faciliteren van workshops en coachingsituaties. Je hebt voldoende mogelijkheden om deel te nemen, te delen en vragen te stellen. Je zult ook een scala aan oefeningen en activiteiten ervaren met de vloermatten en kaarten.

 

DAG 2 | THEORIE, GELDIGHEID EN MEER ERVARINGEN

Deze dag neemt een diepe duik in het Lumina Emotion-model. Aan het einde hiervan zult u begrijpen hoe het model werkt, de belangrijkste verschillen in de definities kennen en dit allemaal aan uw klanten kunnen uitleggen. Gedurende de dag krijgt u de kans om uw eigen portretleesvaardigheid te oefenen.

  • Je bekwaamheid uitbouwen om inspirerende interventies te doen met het gebruik van Lumina Emotion en het ondersteunende materiaal.
  • De theoretische achtergrond van het Lumina Emotion model begrijpen.
  • Een belangrijke ervaring hebben in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving.
  • ‘My Lumina Online’ kunnen gebruiken in het kader van Lumina Emotion.
Datum/Tijd Workshop naam en lokatie Taal
24/09/2020 - 25/09/2020   -   8:30 - 17:00 Kwalificatieworkshop Lumina Emotion - september 2020 (Klik voor meer info en inschrijven)
Domein Martinus, Halle-Zoersel Antwerpen
NL

EUR 2.220

Exclusief BTW – Inclusief lunch, drank en versnaperingen tijdens de workshop en informatiemap.

Als uw organisatie een Vlaamse KMO is, kunt u beroep doen op opleidingssteun via de KMO-portefeuille. Wij zijn erkend dienstverlener met erkenningsnummer DV.O219245. Vraag tijdig je subsidie aan via www.kmo-portefeuille.be.