Vind de juiste mensen, stel de juiste vragen, ontdek verborgen potentieel en vermijd kostelijke aanwervingsfouten. Lumina Select is een op maat gemaakte wervingstool, die u helpt de juiste mensen te matchen met de juiste job.

Lumina Select bouwt verder op Lumina Spark om een overzicht te creëren van de voorkeuren en kwaliteiten van een kandidaat en gebruikt zo persoonlijkheid om ‘competentiepotentieel’ te voorspellen. Competentiepotentieel is de mate waarin een individu van nature geneigd is het gedrag te vertonen dat geassocieerd wordt met een specifieke competentie. Deze aanpak helpt u om uw

rekruteringsproces wetenschappelijker te maken. Het identificeert ook getalenteerde kandidaten die misschien over het hoofd zouden worden gezien in meer traditionele selectiebenaderingen.

De Lumina Select tool bestaat uit 2 delen:

LUMINA SELECT INTRO: een rapport van 1 pagina, dat de scores weergeeft op de 16 competenties en de 24 eigenschappen.

LUMINA SELECT DIGITAL: een digitale uitbreiding en verdieping van Lumina Select, bestaande uit 4 functies:

  • Applicant Tracker System (ATS): dit systeem stelt je in staat om kandidaten te sorteren, filteren en opvolgen voor meerdere rollen en om snel en eenvoudig kandidaten te verplaatsen doorheen het selectieproces.
  • Job Profiler: een handige tool om aan te geven welke de top 6 competenties zijn voor een bepaalde functie.
  • Portrait Walkthrough: een interactief digitaal rapport om het potentieel van de kandidaat voor elke competentie te zien, te verkennen welke kwaliteiten bepalend zijn voor elke competentie, en potentiële risicofactoren, zoals competentieblokkers en overbelast gebruik, te onderzoeken.
  • Interviewgids: deze aanpasbare gids geeft je een overzicht van specifieke vragen per competenties, waarmee je het interview op een gestructureerde manier kan voorbereiden.

Download hier een voorbeeldprofiel

WORKSHOPS

Kwalificatieworkshop Lumina Select

De Lumina Select kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Select model te gebruiken als onderdeel van hun wervings-, selectie- en/of talentontwikkelingsactiviteit.