Management Spark kwalificeert en onderhoudt een wereldwijd netwerk van practitioners voor het gebruik van de innovatieve psychometrische instrumenten van Lumina Learning. Lumina Learning practitioners kunnen organisaties helpen hun performance te verbeteren door de transformatie van hun medewerkers en het verbeteren van persoonlijke effectiviteit door de hele organisatie heen.

Inspirerende interventies met de instrumenten van Lumina Learning creëren meer betrokkenheid bij medewerkers en een gemotiveerd team werkt voor twee! Met behulp van Lumina Learning kunt u:

  • list-info-icon Het potentieel aan transformationeel leiderschap aanboren;
  • list-info-icon High performance teams creëren;
  • list-info-icon De productiviteit en persoonlijke effectiviteit van medewerkers wezenlijk verbeteren, met daaraan gekoppeld betere resultaten voor afdelingen, (verkoop)teams en omzet;
  • list-info-icon Medewerkers met talent en potentieel werven en behouden.

Kortom wij streven naar duurzame ontwikkeling van onze practitioners, teneinde hen in staat te stellen de prestaties en winstgevendheid van organisaties te verbeteren door praktische interventies met als speerpunt de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

DE INSTRUMENTEN

Klik op de afbeelding van het betreffende instrument om meer te weten te komen.